Your shopping cart is empty!

Antoine Griezmanns frigivelsesklausul udløses af Barcelona freda

Barcelona vil efter sigende udløse Atletico Madrid videre Antoine Griezmanns 120 millioner euro frigivelsesklausul på fredag.
 
De spanske mestere "afregner de endelige detaljer" og vil betale hele beløbet efter Atletico Madrid nægtede at forhandle, ifølge Luis F. Rojo på Marca.
 
Barcelona håber at få handlen færdig hurtigt og ønsker at præsentere Griezmann søndag før klubben begynder præ-sæson træning på mandag.
 
Griezmann meddelte i maj, at han ville forlade Atletico Madrid om sommeren og ikke kunne deltage i klubben til præ-sæson træning på søndag.
 
Rojiblancos er påbegyndt disciplinærsag mod VM-vinderen og kunne bøde ham for hans no-show, pr. Vogterens Sid Lowe.
 
Griezmann er i Ibiza og har arbejdet hårdt sammen med sin egen personlige træner, så han er i god form for den nye sæson, ifølge Sports David Salinas.
 
Griezmanns flytte til Barcelona afslutter en langvarig overføringssaga. Han var tæt på at blive medlem af klubben i sommeren 2018, men meddelte at han ville bo hos Atletico i sin berygtede La Decision-dokumentar.
 
Men spekulation over et skridt til Barcelona har nægtet at gå væk billige fodboldtrøjer Barcelona Børn. Atletico's administrerende direktør Gil Marin har sagt, at han har "kendt siden marts", og fremover ville være med i de catalanske giganter, per Movistar (h / t Marca).
 
Griezmann vil tilføje til Barcelonas angrebsmuligheder, hvilket giver manager Ernesto Valverde et potentielt valg hovedpine med Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Malcom og Philippe Coutinho i holdet.
 
Barcelona håber også, at Griezmann kan hjælpe klubben med at hævde sig i UEFA Champions League efter smertefulde nederlag til Roma og Liverpool i de sidste to årstider.
 
Alligevel skal franskmændene vinde over tilhængere, hvis han forsegler et skridt til Barcelona. Hans afvisning af klubben sidste sommer så ham booed på Camp Nou tilbage i april under Atleticos 2-0 nederlag, pr Mark Doyle på Goal.