Your shopping cart is empty!

Barcelona forudsiger en årlig omsætning på næsten 900 mio. EUR f

Barcelona forudsiger, at deres årlige omsætning vil ligge tæt på € 900 mio. I denne sæson, da de ligger tættere på deres mål om at blive den første klub for at bryde € 1 mia.
 
Den catalanske klub annoncerede en rekordomsætning på € 708 mio. For 2016-17 sæsonen tidligere i år - 13 mio. EUR højere end de havde estimeret på dette tidspunkt sidste år - hvilket var en stigning på næsten 88 mio. EUR i den foregående sæson.
 
Præsident Josep Maria Bartomeu har sagt, at han vil nå 1 mia. EUR inden 2021, og den forventede omsætningsstigning på 189 mio. EUR ville gøre det til et meget realistisk mål.
 
"Bestyrelsen har godkendt budgettet for 2017-2018 sæsonen," talsmand Josep Vives sagde i en pressekonference onsdag. "Dette budget afspejler en forventet rekordindkomst på 897 mio. EUR."
 
Barca s kuffer er blevet boostet denne sæson af den nye skjorte sponsorering aftale med Rakuten.
 
Det japanske selskab overtog fra Qatar Airways som klubbens hovedsponsor om sommeren efter at have aftalt en fireårig aftale, som kunne være så meget som € 61,5 pr. Sæson.
 
Nike, Beko og Gillette er blandt en række andre sponsorer, der arbejder med Barca, da klubben hele tiden søger at dyrke deres partnere i alle fire hjørner af kloden.
 
I den seneste Deloitte Football Money League for 2017, som tog hensyn til regnskaberne for 2015-16 sæsonen, var Barca andenpladsen bag Manchester United.
 
Premier League side pralede på € 689 mio., Efterfulgt af Barca (€ 620,2 mio.) Og Real Madrid (€ 620,1 mio.).