Your shopping cart is empty!

Bayern München rally forbi Sevilla med to væk mål i UCL kvartale

Bayern München gjorde det meste ud af flere lykke til at slå Sevilla og satte sig på kurset til Champions League semifinalerne.
 
De tyske giganter faldt bagud til en Pablo Sarabia-strejke - Sevilla foran havde tidligere savnet en forgyldt åbning - men de kæmpede tilbage for at tjene en 2-1 sejr takket være to massivt afbøjede mål.
 
Den første så Franck Ribery's 38. minut kors gå ind fra Jesus Navas og derefter Thiago's anden halv overskrift fandt netværket via Sergio Escudero.
 
Bayern, der gik op gennem gearene efter at have været næstbedste for åbningen i 45 minutter, vil nu fancy deres chancer for at afslutte tingene i returmødet på Allianz Arena, hvor de har vundet 21 af deres sidste 22 hjemmebane kampe.
 
De to hold kom i kampen på bagsiden af ​​kontrasterende formuer i weekenden.
 
Sevilla ledede 2-0 mod alle sejrer Barcelona - ubesejret i La Liga i et år - med kun to minutter tilbage, men måtte træne i uafgjort, mens Bayern steamrollede arch rivals Borussia Dortmund 6-0 tog et stort skridt mod en anden Bundesliga titel.
 
Sarabia savnede Barca-sammenbruddet gennem suspensionen, men han vendte tilbage til Sevilla-startlinjen og var midt i de to hovedtalepunkter i den åbne halvtime.
 
Den første så ham på en eller anden måde at gå glip af, hvad der så et bestemt mål i det 20. minut, sidebemærkning bredt fra 12 meter ude med kun Sven Ulreich at slå.
 
Den 25-årige gjorde mod for den miss 12 minutter senere, da han smedede Sevilla foran.
 
Den venstrefodede fremad, som tidligere havde bragt en dykning parret ud af Ulreich med en lang række indsats, kom foran Juan Bernat ved den fjerneste stolpe for at kontrollere Escuderos kors, før han blev skudt hjem.
 
Bernat appellerede til håndbold af Sevilla mand, men målet stod.
 
Bayerns problemer syntes at stige kort tid efter, da de mistede midtbanevinduen Arturo Vidal til skade, men inden for to minutter efter hans afgang var Bayern på niveau - med udskiftning James Rodriguez involveret.
 
En lynnedslagstæller ned til højre så bolden forbi mellem Jerome Boateng, Thomas Muller og Rodriguez, før de kom til Riberys fødder til venstre for området.
 
Franskmandens kryds var meningen at udpege Robert Lewandowski i midten, men det tog en stor afbøjning fra Navas, og på trods af Sevilla-målvagten David Sorias bedste indsats gik bolden ind for den nærmeste stolpe.
 
Det var hårdt på hjemme side, der igen imponerede på den store scene efter at have slået Manchester United ud i den foregående runde.