Your shopping cart is empty!

Bayern München vil ikke underskrive en anden vinger med Kingsley

Bayern München åbnede 2018-19 Bundesliga sæson på fredag ​​med en sejr over Hoffenheim Fodboldtrøjer Børn. Trods de tre punkter gik ikke alt efter planen for de regerende champions. Lige før halve gang forlod Kingsley Coman banen med en tilsyneladende alvorlig ankelskade.
 
Den vanskelige vinger blev bragt ned af en hensynsløs udfordring fra Hoffenheim-forsvareren Nico Schulz. Franskmandens venstre ankel blev fanget under hans markør, og resultatet var ødelæggende.
 
Ifølge en officiel redegørelse fra klubben led Coman en ligamenttår i sin ankel, den samme skade, der holdt sit sidelinje for en stor del af sidste sæson. Bayerns administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge bekræftede også detaljerne i hans spilleres skade og forklarede, at han bliver nødt til at gennemgå operation for at hjælpe hans opsving.
 
Comans skader er et ægte slag for Bavarianerne, der forventer store ting fra den unge franskmand. Han var en af ​​de mest spændende spillere på vej ind i denne sæson og kunne endda have været sat til en breakout sæson. Ikke kun er denne skade ødelæggende for Coman's spirende karriere, men også for Bayern München.
 
Bavarianerne er nu tilbage med kun tre sande vingers i deres rækker; Alphonso Davies kan ikke deltage i klubben indtil januar.
 
På trods af deres tilsyneladende mangel på ægte vingers Bayern Munich fodboldtøj, vil Bayern ikke vende sig til transfermarkedet for at finde en udfyldning til den sårede Coman, ifølge Sport Bild reporter Tobias Altschaffl. Klubben vil i stedet holde sig sammen med Robben, Ribery, Gnabry og spille andre - Muller, James, Goretzka - som widemen.
 
Heldigvis kommer Comans skade lige i begyndelsen af ​​sæsonen, snarere end mod de sidste trin. Bayerns nuværende korps af spillere skal være nok til at se dem gennem de tre eller så måneder uden franskmanden.