Your shopping cart is empty!

Hvor vil Ainsley Maitland-Niles passer på hans tilbagevenden

Arsenal har været uden Ainsley Maitland-Niles, og de vil fortsætte med at være i uger, men selv når han vender tilbage, hvor passer han?
 
Mange Arsenal fans derude ville fortælle dig, at der ikke er mange betalere, de er mere begejstrede end Ainsley Maitland-Niles. Han har mentaliteten af ​​en veteran, men atletik af nogen, ja, hans alder.
 
Og med hvor spændt Unai Emery var at arbejde med Maitland-Niles, efter at den rapporterede "dossier" han bragte om den unge englænder, voksede denne forventning kun til.
 
Derfor sugede det rent, da Maitland-Niles led en knoglebrud bare 35 minutter ind i sæsonen. Han spillede leftback på det tidspunkt, med enhver anden mulighed, der var skadet, hvilket strider imod ideen om, at han endelig ville få sit skud på midtbanen, men sådan er forbandelsen at være en utroligt talentfuld ung mand.
 
Nu med at skaden rammer midtvejspunktet, da hans tilbagevenden er planlagt i midten af ​​slutningen af ​​oktober, må vi begynde at spørge, hvor Maitland-Niles skal passe, når han vender tilbage. Fordi som det står, begynder klubben at finde sin fod uden ham, og det kan gøre det ret svært for en ung fyr at finde vej, når en ny lederes system endelig begynder at tage fat.
 
Begge disse to midtbanespillere har en rolle at spille, og der er ingen grund til at forvente at et andet navn er nødvendigt. Hvilket er et problem, når du er Ainsley Maitland-Niles, og du er et andet navn. Et andet navn, der har tjent ret til noget i den midtbane.
 
Når det er sagt, den fulde back spot, han var at udfylde for, er ikke ligefrem der heller Arsenal fodboldtrøjer tilbud. Det er overflødigt at sige, at jeg hellere vil se Maitland-Niles strække benene mere end Nacho Monreal, der truer sig mod udskiftning, men som det står, ser jeg ikke Emery stikker Maitland-Niles derinde, når han kommer tilbage. Men det er bare mig, jeg er ikke Emery.