Your shopping cart is empty!

Juve bryder Bergamo forbandelse i sejr fra bagfra

Byen Bergamo har ikke været venlig mod Juventus i nyere tid. Ja, Juve gik ind i deres kickoff lørdag eftermiddag mod Atalanta, som ikke havde tabt dem i ligaspil siden 2001, men deres nyere historie har været problematisk. De havde kun vundet en af ​​deres fem ture til det, der nu officielt er kendt som Gewiss Stadium. Det seneste af disse spil var helt sikkert den kedeligere del af dette løb, da Bianconeri blev slagtet 3-0 i Coppa Italia-kvartfinalen i januar, et spil, der mere end noget andet var det første virkelige signal om, at Massimiliano Allegri's tid med klubben var sandsynligvis ved at ende.
 
Ikke noget højere fodboldsind end Pep Guardiola for nylig sammenlignede at spille Atalanta med et uønsket besøg hos tandlægen - og hans hold havde lige blitzet Gian Piero Gasperinis hold. Dette spil skulle altid være ubehageligt. Vi har endda opført det som et af Juves fem mest spændende inventar, da tidsplanerne blev frigivet i juli. Hvis der nogensinde så på papiret ud som om Inter kunne have en chance for at hvælge tilbage i føringen, var det her.
 
Spillet levede op til dets fakturering. Begge hold manglede indflydelsesrige spillere, og den drivende regnvejr øgede kun kompleksiteten. Juve blev domineret i lange strækninger af hver halvdel og måtte udholde en tidlig skaderelateret udskiftning, men Wojciech Szczesny og en solid baglæns begrænsede skaden - som ved halvtid kunne have været betydelig - og formåede at finde et andet redskab efter at have faldet bag i de tidlige faser af anden halvdel. To mål på otte minutter af den genopstående Gonzalo Higuain og en perfekt stoppetidskontrast afsluttet af Paulo Dybala vendte spillet på hovedet, og Juve gik ud af et af de vigtigste spil i den unge sæson til dato med sejren.
 
Scorelinjen 3-1 - første gang Juve havde vundet et Serie A-spil med mere end et mål på næsten to måneder - flattede besøgende bestemt. Men dette er den slags spil, som mesterne vinder, og pointene blev endnu vigtigere, efter at Inter gik over Torino senere på dagen.