Your shopping cart is empty!

Juventus scorer € 175 mio. Dublin gældsopgørelse

Juventus, Torino fodboldklubben kærligt kendt som 'Den gamle Dame, har opført 175 mio € for gæld på børsen i Dublin.
Klubben, Alle der skyldes spille Atletico Madrid i Champions League onsdag aften, tirsdag opført de fem års ikke-konvertible obligationer på den irske fondsbørs, nu kendt som Euro Næste Dublin. Obligationerne vil betale investorer en kupon på 3.375 procent.
Juventus er flyttet til hæve gælden efter sprøjt tungt på spillere i sommeren, inklusive den anslåede 110 mio € køb af Cristiano Ronaldo.
Prospektet for gælden udsteder detaljer om Juventus 'finansielle stilling. Det siger det øget sin nettoinvestering ved 220 mio € under vinduet overførslen sommer, når det brugte derfor mere end 100 millioner € på nye forsvarere ,: såsom italiensk gæv Leonardo Bonucci.
De dokumenter, der indgives med Euro Næste Dublin Så skitsere Juventus transaktioner i den seneste vinter transfervinduet, Hvilket lukker i slutningen af ​​januar.
Det omfatter finansielle oplysninger om de foreslåede køb af Aaron Ramsey fra Arsenal, som koster agenter gebyrer på 3,7 mio €, samt overførsel af Gonzalo Higuain til Chelsea for et lån gebyr på 18 mio €, eller en fuld buyout til 36 millioner € ,
Klubben tabte 19 mio. € sidste år, dokumenterne hedder.
Børsen sagde, hvad der var "begejstret" for at byde Juventus velkommen. Den irske udveksling betragtes som en førende destination for notering af selskabsskuld.