Your shopping cart is empty!

Lille Reveal Barcelona Interesse i Nicolas Pepe Amid Transfer Ru

Barcelonas interesse for Lille vinger Nicolas Pepe er blevet afsløret af ligue 1-klubbens præsident, Gerard Lopez.
 
Spurgt om, at Barca har lyst på Ivory Coast International Pepe, sagde Lopez per RMC Sport: "Det er sandt. Der er nogle gode klubber, der er interesserede i ham."
 
Lopez udtrykte også håb Pepe vil ikke bevæge sig når som helst for tidligt: ​​"Klubberne kontaktede os direkte efter sommermarkedet for at finde frem til vejen frem. Jeg håber, at han bliver mindst en årstid."
 
Barca vil sandsynligvis blive ved sagen efter Taylor ved navn La Ligas kæmpere "en klub Barcelona 18/19 fodboldtrøjer tilbud, der regelmæssigt spejder den franske første division."
 
Alligevel kan Blaugrana forvente at møde konkurrence for den 23-årige Pepe. Interesse brænder allerede blandt fremtrædende medlemmer af Englands topflyvning.
 
Arsenal er blandt de interesserede parter, pr. Le10 Sport. Han bemærkede også, hvordan Telefoot har kastet Manchester United's navn i hatten.
 
At have en trio af Europas bedste klubber på hans sag er en afspejling af Pepes imponerende udvikling i Lille. Barca's tekniske sekretær, Eric Abidal, mener udsigten til at underskrive den begavede angriber er "meget, meget interessant" per Mundo Deportivo.
 
Der er ingen tvivl om, at Pepes talenter er spændende fodboldtrøjer tilbud. Han har lavet en fantastisk start på sæsonen, scorer fire gange og giver tre assisterer i Ligue 1, mens han også finder nettet i Coupe de France.