Your shopping cart is empty!

Macarthur FC taler om at starte debut-sæsonen med Juventus-venli

A-Ligas nye drenge kunne starte livet med en kamp mod Old Lady, hvor Macarthur FC lukker for en aftale om at bringe Juventus til Sydney for en glamour før sæsonvenlig.
 
Macarthur er stadig i de tidlige stadier med at samle deres åbningsteam til næste sæson, men er allerede på udkig efter at komme med en øjeblikkelig erklæring ved at lokke en af ​​de største klubber i verdensfodbold, overskrevet af årets verdensvennlige spiller Cristiano Ronaldo, til Australien .
 
Kilder, der er involveret i forhandlingerne, antyder en aftale om at bringe de italienske mestre til Australien i enten den sidste uge i juli eller den første uge i august er tæt, hvor Macarthur nu har brug for at finde et passende sted i Sydney til at være vært for kampen og håbe på at afslutte statsregeringen finansiering.
 
Kilderne antyder, at promoterne og Macarthur har nået en principaftale med Bianconeri om en engangsvenlig og en ledsagende Juventus 'legender-kamp, ​​der skal spilles på Campbelltown Stadium.
 
Hvis der opnås en aftale, ville det være Juventus 'første besøg i Australien siden 2016 International Champions Cup i Melbourne, og først i Sydney på seks år spillede de A-League All Stars på ANZ Stadium i august 2014. De trak 56.000 til Olympic Park den dag, men potentielt kunne tiltrække et endnu større fremmøde i 2020 efter at have vundet fem italienske titler siden og underskrevet Ronaldo, en af ​​de mest genkendelige atleter i verdenssporten.
 
Lokalet til det foreslåede venlige er endnu ikke afgjort, hvor ANZ Stadium skal gennemgå renovering i begyndelsen af ​​juli i år.
 
Kilder med kendskab til forhandlingerne antyder, at der har været et skub for, at kampen skal spilles på ANZ-stadionet på 83.000 kapacitet i slutningen af ​​juli, hvilket ville kræve, at renoveringen startes med et par uger. Alternativet er en tidlig begyndelse af august på Bankwest Stadium, som ikke ville imødekomme efterspørgslen, da dens kapacitet kun er 30.000.
 
Fra fredag ​​havde statsregeringen ingen planer om at udskyde renoveringer til ANZ Stadium, som lukker for genopbygning den 27. juni. Det ville efterlade Bankwest Stadium som det eneste mulige mødested, og Juventus-armaturet skulle indgå i det, der allerede er travlt tidsplan på stadion med NRL-spil, der blev spillet 1. august og 8. august.
 
Manglen på egnede spillesteder i Sydney ville ikke forhindre Juventus i at turnere i Australien, men de italienske mestere overvejer også at spille Perth Glory på Optus Stadium i før-sæsonen.
 
I november annoncerede Perth Glory-ejeren Tony Sage, at hans klub havde været involveret i forhandlinger om at bringe de italienske giganter til Western Australia, et stop før sæsonen, der har været et hit med europæiske klubber i de senere år, med Chelsea og Manchester United, der spillede venskabskampe i Perth sidste år.
 
"Vi har lavet en fantastisk video, der inviterer hold til Perth, som vi har sendt, det var med Manchester United, Grand Final og Chelsea pakket sammen med ting om Perth," sagde Sage til Football Nation Radio i november.
 
”Vi har også brugt den video til at lokke Juventus, og det ser ud til, at de kommer her i august 2020 med Ronaldo, så det er efter euroen næste år. Det fungerede med Juventus, forhåbentlig får vi det blæk sent i næste uge, og vi kan officielt meddele, at de kommer ud, så vi prøver at slå over vores vægt herover. "
 
Som en del af Macarthur-forslaget er Juventus klar til at få et legenderhold fra tidligere stjernespillere ud for at møde et oprindeligt All Stars-hold på Campbelltown Stadium. Juve legendsholdet kunne omfatte Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, David Trezegeut og Ciro Ferrara for at spille et indfødt All Stars-team tilknyttet Charles Perkins Soccer Academy, der drives af Macarthur FC og coaches af den tidligere Socceroos 'træner, Frank Farina.