Your shopping cart is empty!

Messi er forskellen mellem Barcelona og Real Madrid - Luis Milla

De spanske giganter kolliderer i back-to-back Clasicos i denne uge, og den tidligere midtbanespiller føler, at den argentinske er den eneste faktor i Blaugrana's favør
Lionel Messi er den mand, der repræsenterer den eneste forskel i kvalitet mellem Barcelona og Real Madrid, siger tidligere midtbanespiller Luis Milla.
 
De to sider sætter op for back-to-back Clasicos i denne uge, da de mødes til andenpladsen af ​​deres Copa del Rey semifinale, hvor de er bundet til 1-1, onsdag og derefter i La Liga på lørdag .
 
Madrid har vundet otte af deres sidste 10 kampe i alle konkurrencer, da de ser ud til at have opnået sammenhæng efter tidlige kampe i kølvandet på deres tidligere stjerne Cristiano Ronaldo's sommerbevægelse til Juventus og fyringen af ​​coach Julen Lopetegui.
 
Og mens Messi-ledede Barca har en behagelig føring øverst i La Liga, har de trukket fire og tabt en af ​​deres sidste 10 i alle konkurrencer.
 
Men Milla mener, at mens der ikke er nogen favoritter på vej ind i kampen, er Barca's topscorer den største forskel mellem de to sider.
 
"Jeg tror ikke, at der er en favorit, selvom den ene side kommer ind i den i bedre form end den anden," sagde Milla, der repræsenterede begge klubber, til Goal.
 
"Den eneste væsentlige forskel, jeg ser mellem begge hold er Messi, men de er generelt spil uden favoritter.
 
"Hjemmets sider kan have en lille fordel på grund af deres fans, men jeg ser ikke en klar favorit. Madrid er under meget pres, så du ved ikke, hvad der vil ske.
 
"Madrid så godt ud på Camp Nou og Wanda Metropolitano [mod Atletico Madrid], men så begyndte de at sætte spørgsmålstegn ved. Måske tænkte de på Clasicos og andre ting der måtte komme. De kunne ikke have betalt nok opmærksomhed i kampene mod Girona og Levante.
 
"Det gode ved Barcelona er Messi, han kan ubalancere nogen, og Gerard Pique og Marc-Andre ter Stegen spiller på et godt niveau. Stadig er der en fornemmelse af, at begge hold skal forbedre kollektivt, hvis de ønsker at vinde Champions League - ingen af ​​dem har en chance, hvis de ikke gør det. "
 
Madrid vil lede til deres egen topscorer, Karim Benzema, for at gøre forskellen mod deres rivaler. Franskmanden har scoret 20 mål i 40 spil i denne sæson, og Milla mener, at han er blomstrende på grund af Ronaldo's fravær.