Your shopping cart is empty!

Paul Pogba underwhelms, men Man United tager heldig sejr på Juve

TURIN, Italien - Tre tanker fra J Stadium som to sene mål gav Man United en 2-1 sejr onsdag i Juventus.
 
1. Heroic United Stun Juve med sen kamp
 
Manchester United vendte uret tilbage til 1999 ved at slå nederlag til sejr mod Juventus med en dramatisk sen sejr i Torino.
 
Juan Mata's 86. minuts frispark og et Alex Sandros eget mål i sidste øjeblik gav Jose Mourinhos hold en afgørende sejr over de italienske mestere Juventus 18/19 fodboldtrøjer tilbud, hvilket kunne se United kvalificere sig til Champions League-udholdenhedsfasen med en hjemme sejr mod Young Boys senere i måneden .
 
Nitten år efter at Sir Alex Fergusons Treble-vindere vendte om et 2-0-underskud for at vinde 3-2 i Turin, viste Mourinho's mænd en lignende kampånd for at vinde dette spil. Det var tilsyneladende gået tabt efter at Cristiano Ronaldo, som blev holdt stille af United for flertallet af spillet, lavede sit afgørende bidrag, da han i 65. minut volleyede Leonardo Bonucci's lange pasning ud over målmand David De Gea for at registrere sin første Champions League mål for sæsonen.
 
Målet så ud til at være nok til at vinde spillet og sikre top spot og kvalifikation for knockout stadier med to spil til overs for Massimiliano Allegriers hold. Men Mata tog United-niveau med hans frispark, før Sandro bragte i Ashley Youngs sene, svingende sæt.
 
United havde været uheldigt at falde bag Ronaldo's mål, og en uafgjort ville have været et mere retfærdigt resultat på natten. Men med Juve hosting Valencia senere i måneden vil en vinder for italienerne kombineret med en United sejr over Young Boys på Old Trafford sikre, at begge klubber gør det til 16 runde.
 
2. Sanchez siger sin sag at spille gennem midten
 
Alexis Sanchez har været en stor skuffelse i en Manchester United-skjorte siden han ankom fra Arsenal i januar, med ikke engang hans stædigste tilhænger kunne foreslå noget andet. Men et argument i Chiles internationale forsvar er, at han ikke har fået chancen for at spille på sin bedste position af Mourinho.
 
Mourinho har konsekvent siddet fast med Romelu Lukaku som sit center-fremad og valgte i stedet at bruge Sanchez ud bredt, men med Lukaku såret fik Sanchez sin chance gennem midten mod Juventus, og han imponerede. Det var til tider klart, at hans selvtillid stadig er lav: Efter alt gik han ind i onsdagens kamp, ​​da han kun scorede fire gange i 27 optrædener, og hans fremtoninger denne sæson har i bedste fald været sporadiske.
 
Men Sanchez tilbyder helt forskellige kvaliteter til Lukaku, og de var på show i Torino. Lukaku er endimensionel, en klassisk angriber i den forstand, at hans første tanke altid er at lede efter mål. Sanchez er i mellemtiden mere beredt til at vurdere sine muligheder, holde bolden og bringe holdkammerater i spil. Der var mere af en tråd mellem Uniteds angriberne mod Juve, end der er når Lukaku spiller.
 
Lukaku's skade betyder, at han er i tvivl om søndagens tur til Manchester City, så Sanchez kan få endnu en tur på Etihad. Han skal stadig skærpe hans fitness og intensitet, men hvis han får spilletiden, kan Sanchez stadig være den store spilspiller, Mourinho, forventede, at han skulle være, da han underskrev ham.
 
3. Pogba går forsvundet tilbage "hjemme"
 
Paul Pogba ønskede virkelig at eje scenen tilbage på sin gamle turf med United mod Juventus, men han gik forbi igen onsdag aften.
 
Efter at have talt bullish på prematch nyhedsmødet om hans form, lykke og Uniteds udsigter til at vinde et stort trofæ, blev Pogba applauderet tilbage til Torino af Juventus fansen før kampen. Men to år efter at have forladt en £ 89 millioner fly til United, begrundede Pogba lidt for hans gebyr, eller få Juve-fansen længes efter hans tilbagevenden.
 
Dette var Pogba på en af ​​hans dårlige dage. Han undlod at følge Juventus løbere og han var fattig i besiddelse. Han burde virkelig have nærmet sig spillet bestemt til at vise sine gamle fans, hvad de manglede, men han blev simpelthen opsuget Juves midtbane af Miralem Pjanic, Sami Khedira og Rodrigo Bentancur.
 
Pogba har talent, det er uden tvivl. Han har vundet store æresbevisninger for klub og land og kan være en spilleskifter, men fejler for ofte at levere. Hans sene inddragelse i Sandros eget målvinder til United var ikke nok til at få Pogba til at skille sig ud.
 
Det er på nætter som disse, at Pogba skulle kræve at være centrum for opmærksomhed, men han var en smule spiller igen.