Your shopping cart is empty!

Simeone siger, at jeg har særlige kvaliteter, siger Atletico, ny

Portugals internationale er begejstret for at arbejde sammen med den berømte træner på sin nye klub landsholdstrøje Salg Online, efter at have været rost af ros fra den argentinske
 
Gelson Martins blev opfordret til at deltage i Atletico Madrid efter Diego Simeone identificeret de "særlige egenskaber", han kan bringe til holdet.
 
Portugals internationale underskrev en fem-årig aftale i sidste uge efter at have opsagt sin kontrakt ved krisetid Sporting CP.
 
Den 23-årige, der officielt blev præsenteret på Wanda Metropolitano tirsdag, er begejstret for at komme til arbejde under hans nye chef.
 
"Trænerens besked var meget vigtig for mig, og han sagde, at jeg kunne tilføre teamet værdi," fortalte han journalister. "Alle spillere er meget gode, men coachen mener, at jeg har særlige egenskaber, og derfor kom jeg.
 
"Siden jeg ankom, har jeg arbejdet meget hårdt og med kvalitet Atletico Madrid fodboldtøj, og det vil hjælpe mig på den måde, jeg spiller, derfor er jeg meget glad for at arbejde med Simeone."
 
Klubpræsident Enrique Cerezo håber Gelson kan blive en "legend" hos klubben, ligesom landsmændene Tiago Mendes og Simao, der har haft stor succes med Atletico i det sidste årti.
 
"Vi underskriver en fodboldspiller, der til trods for sin ungdom allerede har stor erfaring," sagde Cerezo.
 
"Her er portugisiske spillere blevet legender, og vi er sikre på, at du vil give alt for disse farver."