Your shopping cart is empty!

Fragt og levering

 Velkommen til www.landsholdstrøje.com, vil du få det bedste af rabatter og de bedste produkter. Vi leverer den bedste service og hurtig levering
Så hvis du har nogen spørgsmål bare email mig, vil vi kontakte dig på første gang.
 
 
Web Products Porto
Når du er shopping på www.landsholdstrøje.com, ville vi oplade porto, når du køber 1-5 stykker af produkter, vi kun opkræve et produkt, der er (8 euro) porto.
Når du køber på 79 euro eller seks fulde produkter vil vi befri porto.
 
Returpolitik
 
Din tilfredshed er garanteret, når du handler www.landsholdstrøje.com. Merchandise kan returneres til at udveksle defekte, så længe anmodningen afkastet indsendes senest 5 dage efter du modtager varen. Varer kan returneres til en refusion eller gemme kredit, hvis varen aldrig har været brugt, så længe anmodningen afkastet indsendes senest 5 dage efter du modtager den. Et gebyr kan ansøge om tilskud.
Vi tester vores produkter, før vi tilbyder dem til salg. Vi kontrollerer også hvert stykke merchandise, før fartøjet ordrer. Hvis du ikke kan bruge nogen af ​​vores produkter, så kontakt os, vil vi være glade for at hjælpe dig. www.landsholdstrøje.com er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, der sker i udstyr eller forsyninger under eller efter brug.