Your shopping cart is empty!
08/11/2018
TURIN, Italien - Tre tanker fra J Stadium som to sene mål gav Man United en 2-1 sejr onsdag i Juventus.   1. Heroic United Stun Juve med sen kamp   Manchester United vendte uret tilbage til 1999 ved at slå nederlag til sejr mod Juventus med en dramatisk sen sejr i Torino.   Juan Mata's 86. minuts frispark og et Alex Sandros eget mål i sidste øjeblik gav Jose Mourinhos hold en afgørende sejr over de italienske mestere Juventus 18/19 fodboldtrøjer ti..
07/10/2018
Det handler om hele back-backs, men i disse dage handler det altid om back-backs. Fra et taktisk synspunkt er søndagsmødet mellem Liverpool og Manchester City sandsynligvis afgjort af Trent Alexander-Arnold mod Aymeric Laporte og Andy Robertson mod Kyle Walker - og hvis det ikke er det, vil det være fordi Pep Guardiola har valgt ikke at tag på den kamp. Jack Charltons observation efter verdensmesterskabet i 1994, at fuldback var blevet den vigtigste position på banen, synes klogere på d..
23/09/2018
Barcelonas interesse for Lille vinger Nicolas Pepe er blevet afsløret af ligue 1-klubbens præsident, Gerard Lopez.   Spurgt om, at Barca har lyst på Ivory Coast International Pepe, sagde Lopez per RMC Sport: "Det er sandt. Der er nogle gode klubber, der er interesserede i ham."   Lopez udtrykte også håb Pepe vil ikke bevæge sig når som helst for tidligt: ​​"Klubberne kontaktede os direkte efter sommermarkedet for at finde frem til vejen frem. Jeg håber, a..
10/09/2018
Arsenal har været uden Ainsley Maitland-Niles, og de vil fortsætte med at være i uger, men selv når han vender tilbage, hvor passer han?   Mange Arsenal fans derude ville fortælle dig, at der ikke er mange betalere, de er mere begejstrede end Ainsley Maitland-Niles. Han har mentaliteten af ​​en veteran, men atletik af nogen, ja, hans alder.   Og med hvor spændt Unai Emery var at arbejde med Maitland-Niles, efter at den rapporterede "dossier" han bragte om d..
27/08/2018
Bayern München åbnede 2018-19 Bundesliga sæson på fredag ​​med en sejr over Hoffenheim Fodboldtrøjer Børn. Trods de tre punkter gik ikke alt efter planen for de regerende champions. Lige før halve gang forlod Kingsley Coman banen med en tilsyneladende alvorlig ankelskade.   Den vanskelige vinger blev bragt ned af en hensynsløs udfordring fra Hoffenheim-forsvareren Nico Schulz. Franskmandens venstre ankel blev fanget under hans markør, og resultatet var ødelæggende...
20/08/2018
Efter en vanskelig verdenskamp var den nye Barcelona-kaptajn Lionel Messi tilbage til sit bedste på Camp Nou. Simpelthen vandt han kampen for værterne.   Han scorede to gange, ramte træværket to gange og var den bedste spiller på banen med en vis afstand.   Ernesto Valverde beskrev ham som et genuis efter kampen, kaldte Sergio Busquets sit frispark et "kunstværk" - og vi indså alle, hvor meget vi har savnet at se ham spille fodbold.   Valverdes be..
01/08/2018
Portugals internationale er begejstret for at arbejde sammen med den berømte træner på sin nye klub landsholdstrøje Salg Online, efter at have været rost af ros fra den argentinske   Gelson Martins blev opfordret til at deltage i Atletico Madrid efter Diego Simeone identificeret de "særlige egenskaber", han kan bringe til holdet.   Portugals internationale underskrev en fem-årig aftale i sidste uge efter at have opsagt sin kontrakt ved krisetid Sporting CP. ..
05/04/2018
Bayern München gjorde det meste ud af flere lykke til at slå Sevilla og satte sig på kurset til Champions League semifinalerne.   De tyske giganter faldt bagud til en Pablo Sarabia-strejke - Sevilla foran havde tidligere savnet en forgyldt åbning - men de kæmpede tilbage for at tjene en 2-1 sejr takket være to massivt afbøjede mål.   Den første så Franck Ribery's 38. minut kors gå ind fra Jesus Navas og derefter Thiago's anden halv overskrift fandt netvær..
15/01/2018
Italienske anklagere har nægtet pressemeddelelser, at de har indledt en undersøgelse af, om handlen om at sælge AC Milan til kinesiske investorer sidste år blev oppustet til hvidvaskning af penge. "Som det står, er der ikke blevet åbnet en straffesag vedrørende salget af AC Milan," sagde Francesco Greco, hovedadvokat i Milano.   "Eventuelle oplysninger om en undersøgelse af Silvio Berlusconi er helt falske."   Den italienske daglige La Stampa har dog næg..
27/11/2017
Mens i dette land om betydningen af videobevisning diskuteres, er fans af FC Barcelona mindst efter introduktionen af mållinjeteknologi, som med succes er blevet brugt i Bundesliga siden 2015. Med denne teknik kan FC Barcelona have vundet søndag i Valencia, men endte topkampen 1-1 (0-0).   Rodrigo havde sat gæsterne foran på Mestalla Stadion i 60. minut. Barça-forsvareren Jordi Alba (82 ') udlignet efter et glimrende pass fra Lionel Messi.   FC Barcelona forbliv..
15/10/2017
Barcelonas perfekte start til denne La Liga kampagne sluttede lørdag aften, efter at de blev afholdt til en 1-1 draw på Atletico Madrid.   Saul gav værterne en god start, efter at han fejrede hjemmålet i første halvleg.   Lionel Messi gjorde alt, hvad han kunne for at mønstre en vej tilbage i spillet til bordet, og ramte stolpen fra et frispark.   Men det var Luis Suarez, der udlignede til Barcelona i afsluttende faser for at Celtic Børn fodb..
14/09/2017
Barcelona forudsiger, at deres årlige omsætning vil ligge tæt på € 900 mio. I denne sæson, da de ligger tættere på deres mål om at blive den første klub for at bryde € 1 mia.   Den catalanske klub annoncerede en rekordomsætning på € 708 mio. For 2016-17 sæsonen tidligere i år - 13 mio. EUR højere end de havde estimeret på dette tidspunkt sidste år - hvilket var en stigning på næsten 88 mio. EUR i den foregående sæson.   Præsident Josep Mari..
23/11/2016
Neymar og Philippe Coutinho hver scoret som Brasilien slog Argentina 3-0 i deres 2018 VM-kvalifikationskamp.   Coutinho kørte i et skud for åbneren før Neymar, som kunne have indrømmet en straf for håndbold tidligere, slidset i at udvide værterne føring.   Den besøgende og stjernespiller Lionel Messi kæmpet for at gøre en forskel og Paulinho tilføjede Brasiliens tredje. Billige Fodboldtrøjer Brasilien   Argentina er nu sjette i 10-holdet..
26/10/2016
Hans Premier League mål tørke spænder seks måneder og 615 minutter af top-flight fodbold, men Daniel Sturridge er stadig produktiv i EFL Cup, især mod svækket opposition. Hans tally til Liverpool er nu på otte mål i seks optrædener i denne konkurrence, efter at han slog i begge halvlege mod Tottenham, beslutter mødet i Cup sidste to løbere-up (Liverpool i 2015-16 og Tottenham i 2014-15). Hans ekspertise hjalp Jürgen Klopp team blive den første engelske klub til at besejre Tottenh..
12/10/2016
De sidste to Premier League mestre kunne mødes ved frokosttid lørdag, men spil ikke kommer meget større end Liverpool mod Manchester Utd. Englands mest   succesfulde klub sider fortsætte deres rivalisering på Anfield mandag aften fodbold med Jürgen Klopp side ivrige efter at hævne Uniteds Premier League double over dem sidste   sæson. Liverpool Trøje 2016-17   Begge parter kan vælge fra en vifte af angribende talent, men spillets mest spæ..
29/09/2016
10) Edinson Cavani (Napoli og Uruguay) Fodboldtrøjer Hvad i alverden er Manchester City og Chelsea venter på? Med 94 mål i 192 kampe siden sin ankomst i Serie A for fem år siden, den uruguayanske internationale er i   hans prime som en verdensklasse målscorer. Cavani er også gode nyheder på box office: først i Palermo og derefter i Napoli de passionerede fans reagerede på hans bedrifter,   swooning ved synet af en spiller, hvis kaldenavn i Italien, ..
27/09/2016
En anden uge af Premier League handling, en anden fascinerende runde af kampe. Chelseas defensive svagheder var på udstilling igen i deres 3-0 nederlag til Arsenal, og Liverpool gjort mest af Ahmed Elmohamady røde kort til at slå Hull City 5-1 på Anfield. Det er de 11 spillere, der gjorde den største indflydelse på kampdag seks.   En anden fremragende ydeevne ved Boruc i Bournemouth mål. Den polske målmand havde meget lidt at gøre i kampen mod Everton, men han lavede en ..
Lionel Messi Cristiano Ronaldo Neymar Jr Zlatan Ibrahimovic Luis Suarez Alexis Sanchez Mesut Ozil Wayne Rooney Bastian Schweinsteiger Memphis Depay Toni Kroos Gareth Bale James Rodriguez Karim Benzema Sergio Ramos Paul Pogba Kun Aguero Thomas Muller