Your shopping cart is empty!

Premier League Handling Arsenal Matchbold gennemgang

En anden uge af Premier League handling, en anden fascinerende runde af kampe. Chelseas defensive svagheder var på udstilling igen i deres 3-0 nederlag til Arsenal, og Liverpool gjort mest af Ahmed Elmohamady røde kort til at slå Hull City 5-1 på Anfield. Det er de 11 spillere, der gjorde den største indflydelse på kampdag seks.
 
En anden fremragende ydeevne ved Boruc i Bournemouth mål. Den polske målmand havde meget lidt at gøre i kampen mod Everton, men han lavede en fremragende redning at benægte Romelu Lukaku, og han så behageligt når opfordrede. Fodboldtrøjer Arsenal
 
Bellerin er nok den hurtigste spiller i Premier League, og hans sporing tilbage at benægte Pedro var utroligt. Han fortsatte med at være en angribende trussel i hele 90 minutter, og gjort mest af Eden Hazard defensiv slaphed at oprette Gunners 'sekund.
 
Diego Costa har jævnligt været en svøbe for Arsenal i fortiden, og han var i topform går ind i spillet på Emirates. Men Koscielny markerede spanieren ud af spillet, spille en stor rolle i at hjælpe Arsenal til deres første liga sejr over Chelsea siden 2011. Billige Fodboldtrøjer Arsenal
 
Alexis Sanchez udnyttede Gary Cahill er fejl til race klar og løfte en sammensat finish over Thibaut Courtois efter 11 minutter, og Theo Walcott afsluttet en strålende træk at styre i Hector Bellerin pass tre minutter senere.
 
Mesut Özil forlod derefter N'Golo Kante efterstillede at eksponere Chelsea på modangreb og styre hjem Arsenals tredje fem minutter før pausen, efter en udveksling med Sanchez.
 
Det var lidt mere end skader begrænsning for Chelsea, efter at da de faldt til deres andet liga tab i en række som grasserende Arsenal flyttede tredje i tabellen.
 
Chelsea så en gammel og slidte side, når de står med Liverpools intens, aggressiv tilgang på Stamford Bridge i sidste uge, deres første tab under Antonio Conte.
 
Det var, velsagtens, en endnu mere rystende oplevelse og en skarp illustration af jobbet italienske skal gøre for at genoplive Chelsea. Billige Fodboldtrøjer
 
Conte vil vide det pres, der følger med at styre under krævende ejer Roman Abramovich, men den mand, der imponerede så meget i spidsen for Juventus og Italien skal have tid til at løse så mange problemer.
 
Chelsea stadig stole så meget på 35-årige kaptajn John Terry, ud såret her, mens elementer i den side, der så så stærk vinde titlen sæsonen før sidste smuldrer.
 
Branislav Ivanovic havde en elendig spil, men det var endnu værre for England forsvarer Cahill, der var ansvarlig for Sanchez åbningsbandet og også involveret i en arm-vinke spyttede med Courtois efter et sammenbrud i kommunikationen i andet halvår  Billige Fodboldtrøjer Arsenal
 
Kante har ikke den energi og støtte, han havde på midtbanen hos Leicester City, med Nemanja Matic anstrengt og Cesc Fabregas væk fra tempo og erstattes. Helten i sidste sæsons titel sejr blev efterladt bag Özil kølvand for Arsenals tredje.