Your shopping cart is empty!

Sturridge begynder at slå Spurs

Hans Premier League mål tørke spænder seks måneder og 615 minutter af top-flight fodbold, men Daniel Sturridge er stadig produktiv i EFL Cup, især mod svækket opposition. Hans tally til Liverpool er nu på otte mål i seks optrædener i denne konkurrence, efter at han slog i begge halvlege mod Tottenham, beslutter mødet i Cup sidste to løbere-up (Liverpool i 2015-16 og Tottenham i 2014-15). Hans ekspertise hjalp Jürgen Klopp team blive den første engelske klub til at besejre Tottenham i denne sæson. Billige Fodboldtrøjer 2016-2017
 
Måske Spurs kan finde trøst fra at udføre en første mål i tre kampe, men Sturridge tog Liverpools tally denne sæson til 30 mål i 12 kampe. Han var hurtig til at finde på nettet. Et skud fra Liverpools Marko Grujic knipsede off Spurs forsvareren Kevin Wimmer, og Sturridge reagerede hurtigste og med aggressiv ekspertise i det niende minut. Han var ligeledes sikker, når holdkammerater Divock Origi og Georginio Wijnaldum sendte ham scampering klar til at afslutte. Han havde næsten et hattrick, men et skud, der afbøjet forsvarer Cameron Carter-Vickers off ramte overliggeren.
 
Sturridge dobbelte tilladt Danny Ings til at komme på for sin første optræden på Anfield siden lidelse en korsbånd skade for et år siden, Sturridge Fodboldtrøjer som han næsten garneret med et mål. Ings er stort set blevet begrænset til anden string spil, og nogle kan sige, det var en skam, at en glamour slips blev en glorificeret reserve-hold armatur. De to ledere foretaget 21 ændringer. Klopp, i modsætning mod Burton og Derby i tidligere EFL runder, bragt i en helt anden XI. Men han kunne kræve retfærdiggørelse i form af sejr.
 
Spurs leder Mauricio Pochettino behov for at rotere var mere presserende givet Tottenhams overfyldt stativ listen. Måske kun Moussa Sissoko tre-match forbud, gives med tilbagevirkende kraft for elbowing Bournemouth Harry Arter, forhindrede Pochettino fra at et komplet sæt af ændringer. I stedet Eric Dier var den enlige konstant, da han kaptajn Spurs for første gang. En anden regelmæssig, Erik Lamela, kom og vandt et straffespark, som Vincent Janssen konverteret. Det var kun hans anden Spurs mål og fortsatte et tema: Hans første var også en plet spark i EFL Cup. Spurs Fodboldtrøjer
 
Janssen begyndte alene i angrebet, mens Sturridge havde en makker. Klopp skiftede fra 4-1-4-1, som har fungeret godt hidtil til en 4-4-2 diamant, at lade ham partner Sturridge og orig for bare tredje gang. De burde have kombineres til et mål, når det belgiske kors ramte englænderens hæl som han savnede hans skud. Men for en flyvende redning, Spurs keeper Michel Vorm, ville orig have fundet det øverste hjørne selv. Sturridge og orig først gået sammen i en 6-1 lussing af Southampton, og mens dette var mindre dramatisk, de viste igen, at de kan problemer forsvar.